Du visar för närvarande Om mig

Om mig

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Om

Vem är jag?

Glad och framåt tant, född i början av 1960-talet.
Jag är mamma, tant och kollega. Har ett stort nätverk av många fina vänner.
Kallas av många för arbetsnarkoman då jag ägnar många fler timmar än jag borde åt mitt arbete. Kan man göra annat när man älskar sitt jobb

Min familj

Min familj, ja den är inte speciellt stor, men i gengäld så har vi ”adopterat” in en hel del personer. Grundfamiljen består av mig och mina två döttrar. Två döttrar som jag är oerhört stolt över, de får mig att må riktigt bra.

Vad jobbar jag med?

Jag jobbar som:
lärare i svenska/svenska som andraspråk
IKT-utvecklare
administratör
deltar i olika projekt

Vilka projekt?

Skolan mitt i byn
Skolan mitt i byn är en satsning som görs av Göteborgs Stad för att öka tillgången till fritids- och kulturaktiviteter där barn, familjer och andra boende i området kan mötas och göra saker tillsammans. Tanken är att skolans lokaler kan användas till så mycket mer, både på kvällar och helger. Här finns möjligheter till många typer av möten och aktiviteter, från sport och kultur till matlagning och studiecirklar. Även myndigheter, föreningar och näringsliv kan nyttja lokalerna för sina möten med bergsjöborna.

Mobile stories
Mobile Stories app är ett publiceringsverktyg . Med mallar, guider och checkfrågor om bland annat upphovsrätt, pressetik, källkritk, lagar och ett schyst beteende på nätet lotsas ungdomarna framåt i den journalistiska processen. Möjlighet att skapa projekt tillsammans och en chattfunktion kring artiklar öppnar upp för samverkan både över ämnen och skolgränser. Kamratgranskning och källkritik är ett centralt inslag i skapandet. Eftersom appen är tillgänglig på alla devicer blir Mobile Stories det fältverktyg som varje publicist behöver.