
Månvatten är helt enkelt vatten som har utsatts för månskenet och laddats med en magisk avsikt. Vattnet kommer nu att förkroppsliga egenskaperna och energin hos den månfasen så att vi kan använda den när vi behöver den i vår kraft.
Hur man förbereder månvatten
Vi använder ofta detta vatten när vi av någon anledning inte kan arbeta under den bästa månfasen för en besvärjelse. Istället, genom att ladda vanligt dricksvatten med månens energi, bevarar vi den energin till ett senare tillfälle.
Ett månvattenrecept för varje fas: Öka dina magiska krafter
Månvatten är helt enkelt vanligt vatten som har välsignats under månen. Du kan göra det i vilken månfas som helst (inte bara fullmånen!) genom att sjunga denna enkla Wicca-besvärjelse.
”Kära måne, tack för detta heliga vatten, som redan hjälper mig med (säg din avsikt här)”
Ingredienser
Dricksvatten, från kran eller regn spelar ingen roll bara det är säkert att dricka
En burk eller flaska av glas, storleken spelar ingen roll
Hur man förbereder månvatten
1. Häll vatten i skålen. Om det är första gången, använd 3 koppar vatten. Annars får du gärna experimentera med mängderna.
2. Ställ skålen på en plats där den kommer att lysas upp av månskenet, helst utanför, men den kan vara nära ett fönster i ditt hem. Det är en bra idé att använda en glasskål eller en genomskinlig flaska så att ljuset kan nå vattnet utan hinder. Det spelar ingen roll om det är molnigt ute, eftersom månsken, precis som solljus, lätt kan tränga igenom molnen.
3. När du placerar vattnet i månskenet, helga det genom att säga högt: ”Kära måne, tack för detta heliga vatten, som redan hjälper mig med (säg din avsikt här)”
4. Din avsikt/önskan kan vara att locka mer pengar till ditt liv, läka en del av din kropp, fixa en relation eller något annat där du vill fokusera denna heliga energi.
5. Du behöver inte lämna vattnet ute hela natten. Det räcker med några timmar, men se till att samla in det innan gryningen, innan solljuset berör det.
6. Filtrera bort eventuella insekter som kan ha landat på vattnet och häll det i en flaska eller burk. Förvara den på ett mörkt ställe som ett köksskåp eller kylskåp tills du använder den.